8 abr 2017

14.04.2017 XERT - VALLIVANA 
Benvolgut soci/-a:
El pròxim divendres, divendres Sant, realitzarem l´eixida corresponent al mes d'Abril. Per fer una variant de la ja tradicional Pujada al Turmell, en esta ocasió no arribarem fins al cim i ens dirigirem fins a Vallivana.
Recorregut : XERT - Mas de Muntanyes - Barranc del Cingle - Povet del Turmell- Barranc del Marfullar - Vallivana.Hora d´eixida: A les 7:00h des de Plaça de l´Ajuntament.Distància: 20 K ms.Cal dur esmorzar , dinar i aigua.Dificultat baixa.Tambe cal dur roba i calçat adecuat per l ´activitat.Per tornar , es pot anar a deixar cotxes abans a Vallivana o tenir previst que algú ens vinga a buscar en acabar.
Us esperem!!!

12 sept 2016

18/09/16 CULLA - RIU MONTLLEO - FONT DE L´OLI

Benvolgut soci/-a:

El pròxim diumenge realitzarem l´exida corresponent al mes de Setembre, en esta ocasió ens dirigirem fins Culla, des d´on realitzarem una ruta circular que ens permetrà conéixer llocs com el Mas de Vilella, Roca del Corb, Font de Santa Maria, Font del Molinar (no la nostra, a Culla en tenen una 😏), cova del Castellalbo etc ... , recorrerem també, algun quilòmetre per dins del riu Montlleó i abans d´arribar novament a Culla, ens trobarem amb la coneguda Font de l´Oli.

L´eixida per al diumenge serà a les 7 des de la Plaça de l´Ajuntament.
Es recomana dur esmorzar, si  tot va be, a dinar a casa.

El recorregut te una distancia de 13.5 Km i un desnivell positiu de 730 mts.

Teniu tot el recorregut detallat al web:

http://descubriendopenyagolosa.blogspot.com.es/2015/02/culla-rio-montlleo-font-de-loli.html

29 jun 2016

Arranquem el 2on semestre del 2016


Benvolgut soci/-a:


Amb el mes de Juliol tocant, vos presentem la programació del segon semestre.

Com sempre, podeu vore-la detallada en l´apartat de "Butlletins" en la part superior del blog.

Per a esta segona part del 2016 tenim diverses eixides fora del poble; la primera i mes refrescant serà la de la Fontcalda (Gandesa), ja que tindrem la possibilitat de banyar-nos si així ho desitgem. 

Important: Esta eixida es realitza amb autobús, per la qual cosa és necessari la reserva prèvia.

Més avant, i ja en la nostra província, visitarem el Riu Montlleó pertanyent a Culla i finalitzarem l´any en les Agulles de St. Agueda de Benicassim.

Dins del nostre poble, com cada any, realitzarem este mes de Juliol, l´eixida nocturna recorrent part del nostre terme. I igual que anys anteriors, en plenes festes patronals, tindran lloc les curses infantils, perquè els mes menuts vagen iniciant-se i qui sap si en pocs anys els vorem participant en La Trencamoles.

I parlant d´ella, enguany serà el 5è Aniversari, per al que ja tenim preparades diverses sorpreses i novetats i esperem poder comptar amb la vostra ajuda un any mes.

Finalment indicar que el pròxim mes de novembre, com a novetat, realitzarem una activitat micológica, a través de la qual aprendrem, entre altres, a identificar els bolets.

Res mes, com sempre, anirem informant via mail i facebook de les novetats, horaris, canvis etc ... 

Gràcies per seguir confiant en el nostre treball.





23 feb 2016

28/02/2016 RUTA MASOS - XERT

Benvolgut soci/-a:

A continuació vos detallem un poc el que serà la pròxima eixida que realitzarem diumenge que ve 28 de Febrer. 

El recorregut té una distància aproximada de 16 km rebent la qualificació de dificultat baixa.

L'hora d'eixida serà a les 8:00 des de la Plaça de l'Ajuntament de Xert.
Es recomana portar esmorzar.

Realitzarem un recorregut per diferents masos del terme de Xert i Canet. Entre d´altres, visitarem: Pla en Jover , Mas de la Fam , Mas de Cruella , Corral del Coll , Doménechs , Bels i Mas de Bel.

Us esperem !!!

23 nov 2015

TARGETES FEDERATIVES 2016

Benvolgut soci/-a:

Novament estem en disposició de poder tramitar la llicència federativa per al proper any 2016.

Tant si és la primera vegada que ens la sol.licites com si simplement vols renovar-la, per favor, fes-nos arribar un mail a lagrupaturmell@hotmail.com indicant la teva sol.licitut.

A continuació pots veure els preus actualitzats pel 2016.


   









El cobrament de la sol.licitud es realitzarà directament en el compte bancari del soci que consta en la nostra base de dades, però encara així, agrairíem que ens ho indiquéssiu també en el correu que ens envieu.

Les sol.licituts es podrán realitzar fina al proper dia 20 de desembre de 2015.