24 jul 2014

Curses Infantils - Dia del Soci.

Benvolgut soci; 

Vos recordem els dos pròxims esdeveniments que tindran lloc estos pròxims dies. 




En primer lloc, i per als més menuts, este pròxim diumenge 27 de Julio a les 11 del matí tindrà lloc la II Edició de les "Curses Infantils de Xert". 

Els preguem arriben amb un poc d'anterioritat per a poder realitzar l'entrega de dorsals. Es realitzaran diverses carreres amb recorreguts variats per l'interior del nucli urbà. Les edats compreses són des dels 3 fins als 12 anys. 

Per descomptat, pot participar tot aquell que vullga. L'eixida es realitzarà des de la Plaça de l'Ajuntament. Hi haurá premi per a tots els paticipants !!!

D'altra banda, i en este cas ja només per a socis, el següent diumenge dia 3 d'Agost, celebrarem el Dia del Soci. En primer lloc realitzarem una xicoteta excursió (opcional) el recorregut de la qual detallem a continuació: 

Eixida a les 8 des de la Plaça de l´Ajuntament; pujarem fins al molló i una vegada allí prendrem la pista direcció Font de l´Albi. Després de la primera ascensió per esta pista, ens desviarem per una nova senda que serpentejant ens abaixarà fins al Mas del Regall. 
Des d'allí només ens quedarà un xicotet tram pla que ens durà fins al Clot d´En Simo, on esmorzarem tots junts. 

Per al Dia del Soci si que necessitem que els interessats confirmen la seva assistència, per la qual cosa vos demanem que bé via mail o facebook ens ho confirmeu. 

Res mes de moment, recordar-vos que açi al blog teniu tota la informació i el butlletí d'activitats d'este segon semestres del 2014. 

Moltes gracies a tots !!!