29 jun. 2016

Arranquem el 2on semestre del 2016


Benvolgut soci/-a:


Amb el mes de Juliol tocant, vos presentem la programació del segon semestre.

Com sempre, podeu vore-la detallada en l´apartat de "Butlletins" en la part superior del blog.

Per a esta segona part del 2016 tenim diverses eixides fora del poble; la primera i mes refrescant serà la de la Fontcalda (Gandesa), ja que tindrem la possibilitat de banyar-nos si així ho desitgem. 

Important: Esta eixida es realitza amb autobús, per la qual cosa és necessari la reserva prèvia.

Més avant, i ja en la nostra província, visitarem el Riu Montlleó pertanyent a Culla i finalitzarem l´any en les Agulles de St. Agueda de Benicassim.

Dins del nostre poble, com cada any, realitzarem este mes de Juliol, l´eixida nocturna recorrent part del nostre terme. I igual que anys anteriors, en plenes festes patronals, tindran lloc les curses infantils, perquè els mes menuts vagen iniciant-se i qui sap si en pocs anys els vorem participant en La Trencamoles.

I parlant d´ella, enguany serà el 5è Aniversari, per al que ja tenim preparades diverses sorpreses i novetats i esperem poder comptar amb la vostra ajuda un any mes.

Finalment indicar que el pròxim mes de novembre, com a novetat, realitzarem una activitat micológica, a través de la qual aprendrem, entre altres, a identificar els bolets.

Res mes, com sempre, anirem informant via mail i facebook de les novetats, horaris, canvis etc ... 

Gràcies per seguir confiant en el nostre treball.

0 Comentaris: